Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Panellakás, Kaposvár, Béke-Füredi lakótelep
#6706886
27.7 millió Ft
Alapterület 59 m2
Szobák száma 2 szoba + 1 félszoba
Építési mód Panel
Állapot Felújított
Emelet 4. emelet

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Távfűtés
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Kaposváron a Füredi utcában egy 2,5 szobás 59 m2-s, teljesen felújított, erkélyes, műanyag nyílászárós panellakás reális áron eladó.

Képzeld el magad egy kényelmes otthonban, melynek elhelyezkedése ideális, közvetlen közelben a Füredi csomóponthoz. Most megteheted!

Kisebb családoknak, fiataloknak és befektetőknek egyaránt tökéletes választás, ez az ingatlan, mely a Füredi utcában található.

Ebben a panel lakásban kényelmes otthonra lelsz.  Egy 4 emeletes társasház,  4. emeleten található. Az ingatlan 59 négyzetméteres, így elég helyed lesz minden tevékenységedhez. Két és fél szobával, és ERKÉLLYEL rendelkezik, melyek ideálisak egy kis család vagy párok számára. Egy teljesen felújított  fürdőszoba és modernizált, gépesített konyha segít kényelmesen megszervezni a mindennapokat.

A lakás fűtését távfűtés biztosítja, így mindig kellemes hőmérsékletű lesz az otthonod. Az ingatlan felújított állapotban van, így azonnal beköltözhetsz, anélkül hogy bármilyen kényelmetlenséggel szembesülnél. Az extrák között található külső szigetelés, műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval, új konyhabútor beépített szagelszívóval, valamint felújított fürdőszoba és hűtő-fűtő split klíma.

Az ingatlan ára 27.700.000.- forint

Bővebb információkért és megtekintésért keress minket az alábbi elérhetőségeken:

Kapcsolattartó: Oláh Miklós
Telefonszám: 06 30 256 2334 

https://genius99.hu/Elado_panellakas_Kaposvar/6706886/
Azonosító: E-198
Hitel és Tévedés Joga

Amennyiben hitelfelvételre van szükséged, ne aggódj! Teljes körű ügyintézésben segítünk, beleértve az előzetes igényfelmérést és a banki ajánlatok beszerzését.

Az ingatlan vásárlásával kapcsolatos információk teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik, és az árváltoztatás, tévedés és elírás jogát fenntartjuk.

Kapcsolat

Oláh Miklós

Ügyvezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter